André en Monique

André Hazes en Monique zijn friends with benefits

André Hazes is erg blij met “de vorm” die hij heeft gevonden in zijn relatie met Monique Westenberg. Dat zei de 29-jarige zanger dinsdag in de radioshow De 538 Middag met Frank Dane. “Dit klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt”, aldus Hazes.

Zondag deelde Hazes een liefdesverklaring aan Westenberg, met wie hij een zoontje heeft. Daarin zei hij onder meer dat zijn hart “voor altijd” bij Westenberg ligt en “nog langer” van haar te houden. Dane stelde Hazes de vraag of het stel, dat al meermaals uit elkaar ging en weer bij elkaar kwam, weer samen is. “Ja kijk, dat wordt er heel erg van gemaakt”, antwoordde Hazes daarop.

“Ik heb m’n huisje in Wilnis, zij woont hier bij Rotterdam en de manier waarop we het doen, dat werkt gewoon heel goed”, vervolgde de zanger. Op de vraag van Dane of er sprake is van “friends with benefits”, zei Hazes: “De benefits zijn er, ja. Op de maandagen dat ik hier slaap…”, waarna een luid gelach volgde in de radiostudio.

Hazes liet ook wat los over nieuw muzikaal repertoire dat binnenkort verschijnt. “Ik denk op 6 of 7 april”, zei hij. “Het is echt fucking goed wat we aan het doen zijn.”