Lil Kleine En Jaimie Vaes Weer Voor De Rechter

Zaak over broodrooster Lil’ Kleine en Jaimie Vaes is afgedaan

De rechtszaak over de verdeling van de spullen van Lil’ Kleine en zijn ex-partner Jaimie Vaes is afgedaan. Dat bevestigt een woordvoerder van de rechtbank van Amsterdam na berichtgeving van Shownieuws. Begin dit jaar deed de rechter al uitspraak in deze zaak over de verdeling van onder meer het broodrooster en de sierkussens.

Toen werd besloten dat Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine echt heet, twee van de drie in beslag genomen horloges aan zijn ex-verloofde moest geven. Het ging daarnaast echter ook om de verdeling van servies, Playstation-controllers, sierkussens, een blender en een broodrooster. De partijen kregen in november de tijd om samen tot een oplossing te komen en te bewijzen wat zij wel of niet bezitten, maar dat lukte niet. Nu is de zaak dus afgedaan. De rechtbank doet geen uitspraken over de reden daarvoor.

Scholten en Vaes gingen vorig jaar uit elkaar. In februari vorig jaar kwamen beelden naar buiten waarop te zien is dat de rapper zijn vriendin uit een auto trekt en haar hoofd tussen een autodeur klemt. Vaes deed later aangifte van mishandeling. Deze zaak loopt nog. De twee hebben samen een zoontje, Lío.