Lee Towers Opent Eigen Flat

Hand van Lee Towers na maand weer uit het gips

De gebroken hand van Lee Towers is hersteld en het gips is verwijderd. Dat laat de 77-jarige zanger woensdagochtend desgevraagd weten aan het ANP. Towers voelt zich als “herboren, het is geweldig”.

Towers brak de middenhandsbeentjes van zijn linkerhand bij een val van zijn hometrainer. Hij maakte het nieuws bekend in gesprek met Omroep West. De zanger bleef ondanks het gips optreden omdat hij zijn publiek en fans niet teleur wilde stellen.

“Er wordt nu nog een foto gemaakt om alles te controleren, maar volgens mij is alles weer in orde”, vertelt Towers woensdagochtend. Hij moet nog wel enkele weken verder revalideren, “in een balletje knijpen en zo. Maar dat lukt wel, we hebben voor hetere vuren gestaan.”

De Rotterdamse zanger kreeg de afgelopen maand veel kaarten, bloemen en beterschapswensen van zijn fans. Eerder dit jaar gebeurde dit ook al toen hij zijn heup had gebroken. De eerste grote optredens van Towers op de agenda zijn zijn gastoptredens tijdens de John de Bever-concerten in Ahoy, op 30 september en 1 oktober.