Peter Gillis En Partner Nicole Signeren Boek

Advocaat Gillis voorspelt ‘juridisch bloedbad’ in bodemprocedure

Peter Gillis denkt dat zijn ex Nicol Kremers weinig kans maakt om de bodemprocedure, die ze tegen hem begint, wel te winnen. Dat laat zijn advocaat Danny Snijders weten in een reactie. Hij voorspelt “een juridisch bloedbad”.

“Ik wens haar veel sterkte en succes, maar ik denk dat ze het wederom niet gaat redden”, aldus Snijders, die dan ook meer dan tevreden is met de uitspraak van het kort geding in de kwestie met Kremers. “De rechter heeft op alle fronten korte metten gemaakt met de eisen van mevrouw Kremers.” Hij spreekt van een “eclatante zege”.

De voorzieningenrechter bepaalde dat Kremers zich moet houden aan de geheimhoudingsafspraken die ze maakte met Gillis. Ook moet ze een dwangsom betalen als ze dat niet doet. De Massa is Kassa-ster krijgt echter niet zoals hij gevraagd had inzage in het boek dat Kremers over haar leven schrijft. Dat is volgens Snijders ook niet enorm belangrijk, want volgens de clausule mag Kremers ook in het boek niet schrijven over hun relatie.

De advocaat van Kremers liet na de uitspraak weten dat ze een bodemprocedure wil beginnen tegen de vakantieparkenhouder.