Dinand en Johnny organiseren speciaal Sinterklaasfeest

Dinand Woesthoff, Babette van Veen, Johnny de Mol en Angela Schijf hebben zondag als ambassadeurs van de Guusje Nederhorst Foundation ruim 500 kinderen uit opvanglocaties getrakteerd op een sinterklaasfeest. De kinderen reden vanaf acht treinstations met de Sint Express Tour naar Het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Dinand en Johnny zorgden ervoor dat Sinterklaas en Zwarte Piet een spectaculaire entree maakten, door het Spoorwegmuseum binnen te rijden. Tv-presentatrice Saar Koningsberger, kersverse ambassadrice van de Guusje Nederhorst Foundation, presenteerde het feestprogramma.
De Guusje Nederhorst Foundation (GNF) zet zich in 'voor 31.000 kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en opgroeien in sobere instellingen met minimale speelmogelijkheden'. De naamgeefster van de foundation is actrice Guusje Nederhorst, die begin 2004 op 34-jarige leeftijd overleed. Zij was destijds getrouwd met Kane-zanger Dinand en ze hadden zeven maanden eerder hun zoontje Dean Maddy gekregen.