Horoscoop Tweelingen 2015

Wat zeggen de sterren over de Tweelingen?

 

Algemeen: Dit wordt een jaar om te vergeten en te vergeven. Reken af met het verleden, maak schoon schip met wat u hindert en geef mensen het voordeel van de twijfel. De rationele Tweelingen kost het enige moeite een vuurtje in hun hart aan te steken en op te stoken, maar als ze dat doen, leren ze wat het woord wederkerigheid voor hen betekent.

Liefde: De komende tijd mag u best eens wat kritischer zijn op wie u wel en niet toelaat in uw intieme kring. Sommige vrienden en vriendinnen verdwijnen uit beeld en dat is maar beter ook. U leert de ware betekenis van diepe liefde kennen als u daar uw best voor doet. Liefde weet u gemakkelijk te vinden, maar u moet wel een tandje bijzetten om die band hecht te kunnen smeden. U vindt romantiek vooral in intellectuele kringen. Een oude vlam (of iemand die daarop lijkt) helpt u oud zeer te verwerken. 

Geld: Het gaat u in financieel opzicht in het algemeen goed, maar als er toch problemen zijn, komt dat omdat u zich er niet voldoende op concentreert. U kunt vooral scoren in de wereld van communicatie, marketing en pr, waar zich voldoende kansen voordoen als u bereid bent ze te grijpen. Vertrouw vooral op uw intuïtie, ook al denkt u dat die u kan misleiden. U hebt altijd leuke ideeën en in 2015 kunt u daar profijt van trekken. Duik in het diepe en laat u verrassen door het effect wat u ondervindt als u avontuurlijk, moedig en standvastig bent en blijft. 

Gezondheid: In principe is uw gezondheid in orde, maar er kunnen enkele kwetsbare periodes komen waarbij u vooral moet letten op longen, schouders en ademhaling. Ook uw wervels vragen om soepelheid en dus beweging. Uw gebit regelmatig laten controleren is geen overbodige luxe. Frisse buitenlucht is wat u nu vooral nodig hebt. Het verstrekt uw longen en met ademhalingsoefeningen krijgt u rust en maakt u uw hoofd leeg. U hoeft niet overal bij te zijn, alles mee te maken en uzelf gek laten maken door allerlei activiteiten. Rust en regelmaat inbouwen schept voldoende ruimte voor nieuwe en opwindende aspecten.

Carrière: Het zal rustig blijven aan het carrièrefront. Er is geen enkele reden om te streven naar hoger en beter, want zoals het nu gaat, is het goed en kunt tevreden zijn met wat u hebt. Daarvan kunnen genieten, is rijkdom op zich. U gaat gestaag verder met waar u mee bezig bent en dat kalme tempo betekent dat u op uw gemak vorderingen maakt.