Horoscoop Waterman 2015

Wat zeggen de sterren over de Waterman?

 

AlgemeenHet wordt een jaar waarin vriendschappen op de proef worden gesteld. U maakt gemakkelijk vrienden en vriendinnen, maar daar zit ook kaf tussen het koren en het is goed daarin onderscheid te maken. Alleen de mensen die u ook in een moeilijke periode helpen, zullen blijven. De rest maakt plaats voor nieuwe gezichten.

LiefdeGoed nieuws, want Jupiter blijft tot half augustus in uw zevende huis en dat betekent het continueren van uw opperbeste liefdesleven. Af en toe intense geluksmomenten afgewisseld met een enkele botsing, maar dat hoort er bij. U wilt vooral op een kameraadschappelijke manier met uw lief omgaan en dat is de beste methode om de verbintenis relaxed en rustig te houden. Uw vriendenkring wordt enigszins uitgedund en dat is geen ramp, want u houdt er voldoende over. Wel kunt u zelf wat meer investeren in die vrienden en vriendinnen, want u zou ze best nog eens nodig kunnen hebben. 

GeldU hebt enkele financieel sterke jaren achter de rug en dat blijft voorlopig ook zo, maar achter de schermen zijn verwikkelingen die in de loop van het jaar aan de oppervlakte komen. Dankzij de noeste arbeid van de afgelopen jaren kunt u de beloning in de tweede helft van 2015 verwachten. Dan kunnen de inkomsten flink oplopen en is het verstandig daar iets van te reserveren voor een mindere periode, want die komt ook. U krijgt met verzekeringen en belastingen te maken, maar dat kan in uw voordeel uitpakken. Wel goed blijven opletten wat er allemaal kan gebeuren. 

GezondheidU hebt een goede conditie nodig om te bereiken wat u wilt en daarvoor dient u uw energiepeil in de gaten te houden. U geniet volop van het goede leven, maar dat betekent wel een aanslag op uw lichaam. Luister daarom scherp naar signalen die uw lichaam afgeeft en negeer ze niet met de sussende gedachte dat het wel zal meevallen. Dat blijkt pas achteraf. Besteed veel aandacht aan uw eten en hoe u eet. U zou ook wat beter op uw gewicht kunnen letten en het nieuwe jaar beginnen met dat voornemen om u er vervolgens aan te houden.

CarrièreHet is u het vorig jaar een beetje komen aanwaaien, maar in 2015 zult u toch echt steviger op de pedalen moeten trappen. Schuldenkwesties moeten worden opgelost en alle ongerechtigheden uit het verleden gaan verdwijnen als u daar werk van maakt. Dan kunt u met een schone lei verder en uiteindelijk oogsten wat u lang geleden al zaaide.