Connie Witteman

Burenruzie Albert Verlinde en Connie Witteman: ‘Ik ga aangifte doen’

Connie Witteman is woest. De voormalig zangeres laat weten dat ze aangifte gaat doen tegen haar buurman Albert Verlinde wegens bedreiging. Verlinde vertelde gisteravond in Shownieuws dat hij ‘haar door het trappenhuis wil trekken’ omdat Connie zich uitliet over de coronamaatregelen.

Connie liet dit weekend op Instagram weten dat ze niet snapt waarom heel Nederland thuis moet blijven om de ziekenhuizen te ontlasten, maar mensen vervolgens wel op vakantie mogen naar Curaçao. ‘Lekker kerst en oud en nieuw vieren, gezellig met elkaar hossen. En wat gaan we dan in januari doen? Weer zeuren dat iedereen thuis moet blijven? Ik vind het een heel onverantwoordelijk iets. Sluit de grenzen. Rutte, je zit nu toch echt te kutten’, liet ze weten.

Door het trappenhuis getrokken

De video werd gisteren getoond in Shownieuws, waar Albert Verlinde als deskundige was aangeschoven. ‘Ik was niet thuis gelukkig dus ik had haar echt door het trappenhuis getrokken’, reageerde hij op Connie’s video. ‘Waarom doe je dit nou? Wat heeft dat nou voor zin? Het is toch niet Rutte die zegt dat dit kan, er zit een heel team achter van mensen. Rutte vertelt dit alleen. En daar op dat eiland is iedereen bezig om het in goede banen te leiden en te doen. Die maatregelen, afstand houden, wordt daar gewoon volgehouden.’

In shock

Connie is ‘in shock’ door de reactie van haar buurman. ‘Sowieso houd ik er al niet van als mannen vrouwen bedreigen en al helemaal niet dreigen met fysiek geweld. Dus ik zal aangifte doen bij de politie, omdat ik niet tegen zo’n grote agressieve man ben opgewassen’, schrijft ze vandaag op Instagram. Ze maakt nog eens duidelijk dat ze niet begrijpt dat we in Nederland met maximaal twee man buiten mogen lopen, maar wel met vierhonderd mensen in een vliegtuig richting Curaçao en vervolgens weer terug mogen zitten. ‘Sluit de grenzen voor iedereen’, aldus Connie.