Imca Marina

Imca Marina: ‘De man aan mijn zijde is altijd de verliezer’

Vijftien jaar na de breuk met haar ex Stephen is Imca Marina nog steeds vrijgezel. Toch wil ze niet uitsluiten dat er nooit meer een nieuwe liefde haar leven binnen zal wandelen, bekent ze deze week in Weekend. “Ik vind mannen nog steeds heel leuk.”

In 2009 gingen Imca en haar levenspartner Stephen uit elkaar. Sindsdien is ze vrijgezel. “Nooit meer een man? Dat zal ik niet zeggen. Ik vind mannen nog steeds leuk,” bekent ze. Maar mocht Imca een leuke vent tegen het lijf lopen, moet hij wel weten waar hij aan begint. “Ik ben altijd weg, de man is altijd de verliezer. Die loopt er achteraan of moet thuisblijven. Ik weet niet wie ik dat aan moet doen.”

Lees ook: Imca Marina denkt nog lang niet aan stoppen met werken

Moeilijk te buigen

Hoe ouder ze wordt, hoe lastiger het haar lijkt om een man te vinden die mee wilt gaan in haar drukke leven. “Mannen op een bepaalde leeftijd zijn heel moeilijk te buigen, die willen om zes uur eten. Het is: ‘Doe je naaldhakken aan, steek je haar op en trek die roze jurk maar aan’. Daar heb ik helemaal geen zin in.”

Lees het hele interview met Imca Marina, waarin ze onder meer vertelt over de soms lastige relatie met haar zoon, in Weekend nummer 30, vanaf nú in de winkel. Of lees ‘m online. Liever bestellen? Dat kan hier.